A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

Безпечний інтернет

Дата: від до Скинути

Безпека дітей в інтернеті. Серія 4 - Техніка безпеки: гаджети

Як убезпечити себе та свою дитину від онлайн-шахрайства та викрадення особистих даних? Як грамотно користуватися автозаповненням, вай-фаєм у кав’ярні або шкільним комп’ютером на уроці інформатики? Звідки мобільні додатки можна завантажувати, а звідки — не варто? Відшукаємо відповіді разом, вмикайте!

12:18 06.02.2023

Безпека дітей в інтернеті. Серія 5 - Техніка безпеки: спілкування

Що порадити дитині, якщо вона хоче зустрітися зі своїм новим другом з інтернету? Як спілкуватися з такими друзями онлайн та офлайн? Адже діти часто поводяться в інтернеті розкутіше, ніж у реальному житті — а тому можуть наразити себе на небезпеку. Як цьому запобігти? Обговоримо у цій серії!

12:15 06.02.2023

Безпека дітей в інтернеті. Серія 6 — Техніка безпеки: контент

Що діти шукають, читають і переглядають онлайн? Який контент може завдати шкоди їхньому здоров’ю та як обмежити до нього доступ? Чи варто говорити про порнографію або насильницькі відео, чи краще просто закрити на це очі? Відповіді на всі ці запитання з’ясовуємо в цій серії!

12:10 06.02.2023

Безпека дітей в інтернеті. Серія 7 — Сексуальне насильство

Надіслати другові своє оголене фото — звичайні стосунки сучасних підлітків, жарт чи небезпечна гра? Чому підлітки це роблять та які це може мати для них наслідки? Як вберегти дитину від секстингу та як діяти, якщо сексуальний контакт з онлайн-знайомим відбувся проти волі дитини? З’ясуймо відповіді на ці непрості запитання у цій серії.

11:32 06.02.2023

Безпека дітей в інтернеті. Серія 8 - Кібербулінг

Образливі та гнівливі коментарі до публікацій у соціальних мережах, в особистих повідомленнях та SMS — це кібербулінг. Як захистити від нього свою дитину та як реагувати, якщо дитина вже стала жертвою онлайн-цькування? Обговорімо в цій серії!

11:30 06.02.2023

Безпека дітей в інтернеті. Серія 9 - Цифровий світ: виклики та перспективи

Які можливості та ризики пов’язані з іграшками, що під’єднуються до інтернету? Яку роль відіграють популярні блогери у житті вашої дитини та як на це вплинути? Інтернет-іграшки і кумири онлайн — це можливості та виклики цифрового світу. Обговоримо їх у цій серії!

11:25 06.02.2023

Безпека дітей в інтернеті. Серія 10 — Підсумки

Від прав дітей онлайн та регулювання часу за екраном до онлайн-ігор, соцмереж, спілкування та шкідливого контенту в інтернеті — ми обговорили багато важливих і непростих тем. Підсумовуємо відповіді на всі запитання в останній серії!

11:20 06.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень