A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи до Дня Землі

22 квітня люди на всій планеті відзначають День Землі. Це загальнолюдське символічне свято любові та турботи про наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і, в той же час, корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти й відповідальності.

08:23 23.04.2024

Загальнонаціональна акція єднання та віри «Випускники – 2024 року для майбутніх поколінь».

У квітні цього року здобувачі освіти Коровинського ЗЗСО долучилися до проведення Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники – 2024 року для майбутніх поколінь».

13:18 19.04.2024

Акція "Підтримуємо Героїв"

Технологія реалізації акції передбачає проведення кожного третього тижня місяця певних активностей, що спрямовані на реалізацію мети та завдань заходу. Тема квітня: намалювати комікс «Українські Чорнобаївки».

13:46 18.04.2024

Участь у ХІ конкурсі плакатів, коміксів та поробок на екологічну тематику

Учні нашого закладу взяли участь у XI конкурсі плакатів, коміксів та поробок на екологічну тематику, який був проведений Національним технічним університетом "Харківський політехнічний інститут".

13:20 11.04.2024

Заходи до Дня переробки і повторного використання відходів

Вторинною переробкою називають повторне використання,  повернення в оборот сміття чи відходів виробництва. Зазвичай вторинній переробці піддаються такі матеріали, як папір, скло, залізо, алюміній, тканини, пластик, а органічні відходи широко використовують у сільському господарстві.

13:05 11.04.2024

Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки

В рамках Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки наш заклад відвідав мобільний клас безпеки, а також здобувачі освіти взяли участь у перегляді презентації "Обережно міни", годинах спілкування  по попередженню нещасних випадків, пов'язаних з травматизмом або загибеллю внаслідок вибухів мін, підвищенню обізнаності  в умовах мінної загрози.

11:22 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень