A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Фантазії новорічної ночі"

28 грудня в нашому закладі відбулася конкурсна програма для старшокласників "Фантазії новорічної ночі".  Учні змагалися  в різних інтелектуальних, мистецьких конкурсах, проявивши фантазію, креатив, інтелектуальні, артистичні  здібнсті.

13:15 28.12.2023

Святкове онлайн вітання від старшокласників.

Новий рік - свято, на яке чекають і дорослі, і діти. Це завжди надія на щось хороше. Це мрії про щастя. Це трепетне очікування, що наступний рік неодмінно буде кращим за попередній, а всі біди, розчарування та прикрощі залишаться в минулому.

15:50 26.12.2023

"Ріпка" в 1 класі

Учні 1 класу прийняли активну участь у виховному заході "Українську мову вивчаємо - казочки розповідаємо". До вашої уваги діти підготували народну казку "Ріпка" у віршиках. Причому в своїй розповіді додали ще одного цікавого персонажа, який пояснює чому ж ріпку так довго тягли.

08:26 26.12.2023

Виставка різдвяних композицій

Різдво Христове в Україні завжди вважалося одним з найбільших релігійних свят. 25 грудня в нашому закладі відбулася виставка новорічних та різдвяних композицій. На виставку були представлені роботи учнів 1-11 класів. Цього дня в закладі панувала справжня атмосфера свята. Кожна робота вражала своєю оригінальністю та технікою виконання. А новорічні композиції підтвердили, що фантазія наших дітей є безмежною. Молодці!!!

13:19 25.12.2023

Постійна допомога нашим захисникам

Зараз наша країна переживає важкі часи. Але війна неабияк згуртувала націю у боротьбі проти єдиного ворога і надала нового поштовху для волонтерського руху. Наш заклад не стоїть осторонь та активно долучається до благодійних справ, допомагаючи нашим воїнам – захисникам. Завдяки працівникам закладу освіти, учням,батькам і просто небайдужим людям було виготовлено 150 окопних свічок, 500 розпалювачів, випечено до 500 пирогів, зібрані теплі речі, килимки, закуплені ліки. Діти пакували у коробки не тільки продукти та речі, а і малюнки, листівки. Все це було відправлено нашим хлопцям на передову.

13:15 25.12.2023

Профілактична бесіда щодо правил поведінки під час святкування новорічних свят

21 грудня фахівцями відділу забезпечення заходів з попередження НС та УЗ у Роменському районі центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Сумській області було проведено профілактичну бесіду щодо правил поведінки під час святкування новорічних свят, протипожежної безпеки в побуті, повітряної тривоги та виявлення вибухонебезпечних предметів.

12:19 21.12.2023

Дружня зустріч з волейболу

На базі ДПТНЗ Недригайлівське вище професійне училище відбулася дружня зустріч з волейболу серед команд ДПТНЗ і Коровинської ЗЗСО.У змаганнях брали участь команди:хлопців,дівчат а також випусники Коровинської школи.Діти отримали багато щасливих емоцій,велике задоволення від ігор ,знайшли нових друзів.

11:59 20.12.2023

Участь в обласній краєзнавчій конференції "У світі краєзнавчих відкриттів"

Учні нашого закладу Кравченко Зоя, Ушивайло Альона та Нужна Аліна взяли участь в обласній краєзнавчій конференції "У світі краєзнавчих відкриттів", досліджуючи невідомі сторінки історії рідного краю, та були нагороджені сертифікатами.

09:33 19.12.2023

Фестиваль "Хустка - дефіле"

Із давніх-давен в українських сім’ях оберегом, символом любові й злагоди слугувала саме хустка. Хустка - це символ нашого народу, вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм.

08:34 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень