A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень біології, хімії, основ здоров'я.

Із 27 листопада по 1 грудня 2023 року з метою зацікавлення учнів, підвищення рівня їх навчальних досягнень, привернення уваги до усвідомлення цінності власного життя і здоров'я, до екологічних проблем та пошуку можливих шляхів їх вирішення в нашому закладі проведено тиждень біології, хімії, основ здоров'я.

14:38 05.12.2023

Фестиваль "Розмалюй сердечко" в рамках Всесвітнього Дня Гідності в Україні

Учні нашого закладу беруть участь в унікальному фестивалі "Розмалюй сердечко", яке проводить міжнародна неприбуткова організація Six Seconds до Всесвітнього дня дітей і в рамках Всесвітнього Дня Гідності. Діти на спеціальних бланках розмальовували серця, які буде передано для спеціальної виставки у нью-йоркський офіс міжнародної організації UNICEF.

15:14 24.11.2023

Акція «Добро жменями»

З листопада 2023 року стартувала благодійна всеукраїнська соціальна акція «Добро жменями», в рамках якої відбувається збирання  пластикових кришечок,  для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для поранених воїнів-захисників України.

15:51 07.11.2023

Конкурс «Вікіпедія для школи» 2023

Вже розпочався конкурс «Вікіпедія для школи», який проходить з 1 жовтня по 30 листопада 2023 року. Це вже вчетверте ми запрошуємо освітян та всіх охочих долучитися до нашої спільної місії: зробити Вікіпедію ще кориснішою та інформативнішою. Цей конкурс спрямований на поліпшення та розширення статей Вікіпедії з предметів шкільної програми.

15:42 07.11.2023

Останній дзвоник

Ось і пролунав Останній дзвоник в нашому навчальному закладі. Щирі слова побажань лунали цього дня від директора , батьків та учнів.Радість та смуток переповнював серця випускників. Попереду -незвіданий шлях дорослого світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових канікул, учні!

17:38 11.06.2023

Гра в пейнтбол

      BALL.ON.SYMY спільно з Управлінням молоді та спорту Сумської ОДА провели пейнбольний турнір для учнів та педагогічних працівників  нашого закладу. Діти отримали море позитивних емоцій , всі були в захваті від гри.

22:47 24.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень