A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Флешмоб "Привітай матусю зі святом!"

Материнство – маленький подвиг. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість. Вашим дітям дорогоцінна кожна ваша зморшка, ви для них найкрасивіша. Тому що ви – Мама. Нехай ниточка, яка існує між матір'ю і дитиною, ніколи не рветься між вами і вашими дітьми, нехай вона допомагає, захищає і підтримує вас з обох кінців.

15:43 14.05.2024

День Європи в закладі

Європа – дивовижний континент з багатою історією. Століттями вона була роз'єднана через постійні війни та протиріччя. Але вже більше 50 років 28 країн Європи об'єдналися на основі спільних людських і демократичних цінностей в Європейський Союз, співпрацюють одна з одною, живуть у єдності та дружбі для того, щоб зробити світ кращим – досягати стабільності, миру та процвітання. З метою поглиблення та систематизації знань учнів про країни Європи, виховання почуття гордості за свою країну, поваги до національних, духовних культурних надбань європейських народів та з нагоди відзначення Дня Європи в Україні в закладі відбулися ряд заходів, а саме: виховні години, бесіди, години спілкування «Україна – європейська держава», «Знай про Європу більше», «Будьмо знайомі – Європа», «Історія Євросоюзу», «Європа – наш спільний дім», перегляди відео презентацій та віртуальні подорожі «Країни світу. Європа», «День Європи в Україні», виставка малюнків на асфальті «Україна – серце Європи», книжкові виставки, написання есе «Я – громадянин України, я – громадянин Європи», філворд «Країни Європи», ігри, конкурси, вікторини «Європейські столиці» тощо.

14:43 10.05.2024

Книги від СК "Агро"

Шкільна бібліотека нашого закладу отримала подарунок від СК "Агро". 6 сучасних, яскравих, новеньких, цікавих книжечок українською мовою поповнили наш фонд!

14:40 10.05.2024

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років

8 травня відзначається День  пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років. Це свято нагадує нам про важливість мирного співіснування та взаєморозуміння. Воєнні події минулого, хоч і трагічні, стають для нас важливим уроком і попередженням.  З нагоди цієї дати у закладі відбулися такі заходи:

14:54 08.05.2024

РАЗОМ ГРАЄМО -РАЗОМ ВІДПОЧИВАЄМО !

7 -го травня здобувачі освіти нашого закладу завітали в село Берестівка ЛиповоДолинської громади де відбулася дружня зустріч з волейболу серед команд Берестівського ліцею та Коровинської ЗЗСО.У змаганнях брали участь команди:хлопців та дівчат .Діти отримали багато щасливих емоцій,велике задоволення від ігор ,знайшли нових друзів.

15:13 07.05.2024

Акція "Розфарбуй крашанку!

Напередодні Великодніх свят майбутні випускники початкової ланки навчання, учні 4 класу,  взяли участь у проведенні акції "Розфарбуй крашанку", якими і привітали  своїх рідних і близьких із святом.

15:18 05.05.2024

День ЦЗ у 1-2 класах.

До дня цивільного захисту серед здобувачів освіти 1-2 класів  був проведений ряд заходів, а саме: бесіда " Надзвичайні ситуації та способи їх подолання", практикум " Безпечна прогулянка в період війни", конкурс малюнків " Наш герой - пес Патрон".

12:27 03.05.2024

Мобільний клас з мінної безпеки

У рамках Дня цивільного захисту до закладу завітав Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України, представники якого провели інформаційний захід з мінної безпеки, домедичної та психологічної допомоги, кінологічної служби.

11:18 03.05.2024

2 травня - День цивільного захисту

День  розпочався урочистим відкриттям та вшануванням пам’яті загиблих під час військового вторгнення рф. У ході Дня ЦЗ класними керівниками проведені виховні бесіди з учнями 1-4-класів із теми «Надзвичайні ситуації та способи їх подолання», 5-8 класів - «Обережно! Небезпека», 9-11 класів - «Захисти своє життя. Порядок дій у НС». Відбулася зустріч із представниками ДСНС із м. Ромни. Командою реагування та офіцером безпеки закладу здійснене відпрацювання евакуації працівників та учасників освітнього процесу до укриття. Проведені  тематичні уроки з учнями 1-4 класів з теми «Безпечна прогулянка в період війни», 5-8 класів - «Бережи здоров'я і життя», 9-11 класів - «Надання першої домедичної підготовки». В асинхронному режимі пройшли практичні заняття: конкурс малюнків на тему цивільного захисту, вікторина «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях» (1-4 класи), виготовлення ватно-марлевих пов'язок, перегляд відео уроку «Надання першої домедичної підготовки» (5-8 класи), перегляд та обговорення навчального кінофільму з теми цивільного захисту (9-11 класи). По завершенню - пройшло обговорення виконання плану заходів з даного питання.

11:09 03.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень