A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Реалізація пілотного проєкту «Офіцер безпеки освітнього середовища»

У рамках реалізації пілотного проєкту «Офіцер безпеки освітнього середовища», ініційованого спільно Міністерством внутрішніх справ та Міністерством освіти України, у Коровинському ЗЗСО відбулося знайомство здобувачів освіти з офіцером безпеки освітнього середовища.

11:08 02.02.2024

"Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" на старті.

У Коровинському ЗЗСО стартував проєкт "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги", який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Лозунг спортивної події - «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» . Це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета проєкту - створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя. Цей проєкт дозволить показати, що зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п’єдестали.

09:05 26.01.2024

Наші перемоги

  Олімпіади – це один із способів залучити учнів до активної навчальної діяльності, мотивувати їх на успіх, загартовувати характер та відкривати нові здібності.Шкільні олімпіади вчать працювати за межами класу, тобто виходити з зони комфорту. Дають змогу об’єктивно оцінити себе, в порівнянні з однолітками. Це можливість знаходити нові знайомства з людьми зі спільними інтересами. Випрацьовуються такі якості як відповідальність, дисципліна, самостійність. З’являється мотивація, прагнення до навчання. Учні вчаться як на поразках, так і на перемогах.

15:52 25.01.2024

Фотомарафон "Я живу для тебе, Україно!"

З нагоди відзначення Дня Соборності України та в  рамках фотомарафону «Я живу для тебе, Україно!» учні закладу активно долучилися до свята та залишили свої фото  про такий важливий для держави день.

14:17 23.01.2024

Флешмоб "Ланцюг єдності"

З нагоди Дня Соборності України та виховання почуття патріотизму і гордості за свою державу в закладі були проведені тематичні заходи.

14:12 23.01.2024

Зустріч з фахівцями ДСНС

19 січня фахівцями відділу забезпечення заходів з попередження НС та УЗ у Роменському районі центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Сумській області було проведено профілактичну бесіду щодо правил поведінки під час повітряної тривоги, виявлення вибухонебезпечних предметів, на воді та протипожежної безпеки в побуті.

11:44 22.01.2024

Участь у Всесвітньому Дні Гідності

З 21 листопада по 10 грудня учні нашого закладу  взяли активну участь  у Всесвітньому Дні Гідності, а саме:  в унікальному фестивалі «Розмалюй сердечко» для спеціальної вистави в нью-йоркському офісі міжнародної організації ЮНІСЕФ,  передивилися відео, яке записали діти з Великобританії для підтримки українського учнівства, познайомилися з принципами Гідності, виконували завдання Путівника до Дня Гідності тощо. За це були нагороджені сертифікатом від національного голови Global Dignity в Україні.

18:03 12.01.2024

Святкова зустріч Нового року у 1 класі

Напередодні Новоріччя кожна дитина чекає на диво та подарунки. Свято, що відбулося для найменших учнів нашої школи, подарувало дітям чудовий настрій та залишило яскраві враження. Малюки зустрілися із казковими героями, водили разом із ними хороводи, відгадували загадки, декламували вірші та грали в різні ігри.

10:06 04.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень