A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Розваги козаків 6-7 класів

До Дня Збройних сил України в Коровинському ЗЗСО пройшов конкурс " Козацькі розваги" для хлопців 6-7 класів.

08:23 14.12.2023

"Козацькі забави" в 1 класі.

Нещодавно в 1 класі відбулася ігрова програма "Козацькі забави". Маленькі козачата розфарбовували малюнки, танцювали гопачок, запускали літачки та пробували себе в ролі вершників. Хлопчики показали свої таланти. Всі присутні отримали масу позитивних емоцій від гри.

08:19 14.12.2023

Обстеження кабінету техніки безпеки

Кожного місяця центром забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Сумській області проводяться обстеження кабінету з техніки безпеки на виявлення елементів ВНП. Також спеціалісти відділу забезпечення заходів з попередження НС та УЗ проводять профілактичні бесіди про правила ТБ у побуті, мінної безпеки, знайомлять учнів з правилами користування  первинними засобами пожежогасіння. Нещодавно відбулася акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти".

09:31 12.12.2023

«Завітав на свято Миколай»

Серед великої кількості свят, що відзначаються у грудні, є одне, яке діти особливо очікують, намагаються бути якомога чемнішими – свято Миколая. Це очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей.

14:58 06.12.2023

Година спілкування "Я - волонтер"

Про волонтерський рух в Україні сьогодні з захопленням говорять у багатьох країнах світу,називають це явище унікальним. У надзвичайно складний період саме це об'єднало суспільство.

11:21 06.12.2023

Акція «Дякуємо вам, захисники!»

Учні, педагогічні  працівники, батьки, волонтери Коровинського закладу загальної освіти організували допомогу односельчанину, воїну - захиснику засобами гігієни, теплим одягом, продуктами харчування. А дитячі малюнки і листи нагадали нашим захисникам рідні домівки. Особливу радість, з їхніх слів, вони  отримали від домашніх пиріжків.

16:13 05.12.2023

Тиждень Національного читання

Бібліотека нашого закладу підтримує ініціативу Українського інституту книги та долучається до Національного тижня читання, який триватиме з 04 по 10 грудня. Цьогоріч Всеукраїнська акція пройде під гаслом “Бути своїми”, вона покликана залучити до читання нову аудиторію, популяризувати книгу як джерело розвитку мислення та отримання нових знань. Ми переконані, що читання важливих книжок сприяє єднанню українського народу, формуванню нашої ідентичності, збереженню культурно-мовної спадщини держави.

16:10 05.12.2023

Наші перемоги

Учениця 9 класу нашого закладу Кравченко Іванна зайняла І місце у Всеукраїнському творчому конкурсі "Мистецький вернісаж". Вітаємо з перемогою!

14:43 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень