A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мобільний клас з мінної безпеки

У рамках Дня цивільного захисту до закладу завітав Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України, представники якого провели інформаційний захід з мінної безпеки, домедичної та психологічної допомоги, кінологічної служби.

11:18 03.05.2024

2 травня - День цивільного захисту

День  розпочався урочистим відкриттям та вшануванням пам’яті загиблих під час військового вторгнення рф. У ході Дня ЦЗ класними керівниками проведені виховні бесіди з учнями 1-4-класів із теми «Надзвичайні ситуації та способи їх подолання», 5-8 класів - «Обережно! Небезпека», 9-11 класів - «Захисти своє життя. Порядок дій у НС». Відбулася зустріч із представниками ДСНС із м. Ромни. Командою реагування та офіцером безпеки закладу здійснене відпрацювання евакуації працівників та учасників освітнього процесу до укриття. Проведені  тематичні уроки з учнями 1-4 класів з теми «Безпечна прогулянка в період війни», 5-8 класів - «Бережи здоров'я і життя», 9-11 класів - «Надання першої домедичної підготовки». В асинхронному режимі пройшли практичні заняття: конкурс малюнків на тему цивільного захисту, вікторина «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях» (1-4 класи), виготовлення ватно-марлевих пов'язок, перегляд відео уроку «Надання першої домедичної підготовки» (5-8 класи), перегляд та обговорення навчального кінофільму з теми цивільного захисту (9-11 класи). По завершенню - пройшло обговорення виконання плану заходів з даного питання.

11:09 03.05.2024

Флешмоб листівок "Я обіцяю..."

В рамках декади екологічного виховання «Земля і Всесвіт – це велике диво, в якому пощастило жити» відбувся ряд заходів серед учнів 1-11 класів. Юні художники 4-6 класів долучилися до флешмобу листівок «Я обіцяю…» та пообіцяли оберігати і примножувати красу природи рідного краю, цінувати велич і багатства флори і фауни нашої Землі.

11:48 26.04.2024

Заходи до Дня Землі

22 квітня люди на всій планеті відзначають День Землі. Це загальнолюдське символічне свято любові та турботи про наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і, в той же час, корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти й відповідальності.

08:23 23.04.2024

Загальнонаціональна акція єднання та віри «Випускники – 2024 року для майбутніх поколінь».

У квітні цього року здобувачі освіти Коровинського ЗЗСО долучилися до проведення Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники – 2024 року для майбутніх поколінь».

13:18 19.04.2024

Акція "Підтримуємо Героїв"

Технологія реалізації акції передбачає проведення кожного третього тижня місяця певних активностей, що спрямовані на реалізацію мети та завдань заходу. Тема квітня: намалювати комікс «Українські Чорнобаївки».

13:46 18.04.2024

Участь у ХІ конкурсі плакатів, коміксів та поробок на екологічну тематику

Учні нашого закладу взяли участь у XI конкурсі плакатів, коміксів та поробок на екологічну тематику, який був проведений Національним технічним університетом "Харківський політехнічний інститут".

13:20 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень