A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

Тиждень безпечного Інтернету

Дата: 28.02.2023 09:40
Кількість переглядів: 9

  

Сучасний світ та наше життя майже неможливо уявити без Інтернету, він дає багато інформації та безліч можливостей.

Інтернет може бути прекрасним і корисним засобом для навчання, відпочинку і спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, він теж може бути небезпечним! Діти можуть не усвідомлювати загроз які несе віртуальний простір. Актуальність проблеми безпечного Інтернету потребує постійної та пильної уваги зі сторони батьків та педагогів.

6-10  лютого наш заклад освіти долучився до відзначення Тижня безпечного Інтернету.

Метою проведення Тижня безпеки в Інтернеті в нашому закладі є підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі.

Тиждень Інтернету був веселим і корисним для всіх наших учнів, які ознайомилися з правилами безпечної роботи в Інтернеті і небезпекою, яка може виникнути під час роботи у мережі; сформувалися навички правильного реагування на небезпеку мережі; культура поведінки в Інтернеті, інформаційної культури, здатності аналізувати, узагальнювати, робити висновки; виховувати бажання дотримуватися правил особистої безпеки.

А оскільки Інтернет поступово стає чимось культовим. Особливо для вас –молодого покоління. Назвати його просто мережею, як переплетення кабелів у банку або установі, означало б відібрати в Інтернету містичну чарівність чогось, що об'єднує незалежно від будь-яких розділень. Та все ж привчайтеся не «проводити час» в Інтернеті, а бути активними користувачами його можливостей.

І на завершення хотілося б сказати словами одного з великих сучасників: "Інтернет, він не зближує. Це скупчення самотності. Ми начебто разом, але кожен один. Ілюзія спілкування, ілюзія дружби, ілюзія життя"

Тож поки маєте можливість не промінюйте реальне спілкування з близькими і друзями на віртуал. Колись цього може так не вистачати. І жодна мережа ніколи вам не компенсує цього спілкування.

#тиждень_безпечного_інтернету

#7лютогоДеньБезпечногоІнтернету

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень