A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Коровинський заклад загальної середньої освіти Коровинської сільської ради Роменського району Сумської області

ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ.

Дата: 18.11.2022 10:12
Кількість переглядів: 14

    З нагоди відзначення Міжнародного дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних якостей у Коровинському ЗЗСО з 14 – 18 листопада 2022 проходив Тиждень толерантності 2022.

 Робота була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок та поглядів.  В цьому році проведення тижня у нашому закладі припало на період воєнного часу та дистанційної форми навчання, але це не вплинуло на реалізацію запланованих заходів.

План заходів

проведення тижня Толерантності

  

   Упродовж Тижня толерантності всі здобувачі освіти мали нагоду долучитися до різноманітних заходів. Тиждень був цікавий та корисний не тільки для наших учнів, але й для педагогічного складу.

   Тиждень був насиченим корисною інформацією. Учні закріпили поняття «толерантність», переглянули повчальні відео, активно обговорювали проблемні ситуації на виховних годинах, висловлювали свої думки, якою має бути толерантна людина.

    Молоде покоління, яке ми плекаємо, потребує знати, якою ціною ми здобуваємо свою свободу і незалежність. Кожен свідомий громадянин повинен усвідомлювати, що право жити у вільній державі потрібно цінувати і шанувати. Щоб бути гідними, потрібно бути толерантними.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень